tel. 06 54 68 59 21
Goudwindestraat 19, Rotterdam
pedicurehoogvliet@gmail.com

Moderne cosmetische teennagelcorrectie

Wat houdt moderne teennagelcorrectie in?

Met Pedique kan uw teennagel gedeetelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden, zodat u weer een esthetisch mooie, goed verzorgde teennagel heeft.

Deze éénfase-gel, die onder de UV-lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich aan de beweging van de nagels en voet aan tijdens het lopen. Hierdoor wordt de nagel niet als storend ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel.

Pedique is er in verschillende kleuren. Uw pedicure bepaalt samen met u welke kleur gel het beste past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen worden bedekt in de kleur van het nagelbed.

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels. Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan omdat Pedique fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels.

Door de ontwikkeling van moderne correctiematerialen kunnen nagelziekten nu definitief en succesvol behandeld worden. Pedique is vooral effectief bij de behandeling van individuele nagelproblemen.

Gelnagels aanbrengen kost vanaf € 30,00.

Terug naar boven